log ind

er et socialt medie, hvor vi deler minder om et menneske, vi har mistet

keyboard_arrow_down
Minder efter marts 2016

Der findes ingen minder under

Vil du oprette et minde? Klik her!

Minder før marts 2016

Der findes ingen minder under

Vil du oprette et minde? Klik her!

visibility

se minder

person_pin

Opret et minde

Velkommen

indlæs flere minder
der kan ikke indlæses flere minder

mindet.dk kan være en gave på forskellige tidspunkter i livet. Vi kan have glæde af et minde som en måde at sige farvel før livets slutning, som et samlingspunkt midt i afskeden eller som en broget collage over minderne i de mange år, der følger efter.

Tine Tinesen

01.01.1930 – 12.01.2015

Peter Petersen

01.01.1925 – 12.01.2013

Bodil Bodilsen

01.01.1996 – 12.12.2001

close
check_circle

Du er blevet registreret som bruger. Du vil inden for kort tid modtage en mail med et aktiveringslink. Luk venligst dette vindue og anvend aktiveringslinket i mailen for at aktivere og få adgang til din bruger.

check
Aktiverer bruger
close
tilføj en stjerne
Velkommen
0
0
 
 
Mine minder
publish Offentliggør
mode_edit Rediger
visibility Vis
settings Indstillinger
close
Vælg hvor offentligt mindet skal være
Søgbar online
Søgbar på mindet.dk

Søgbar online

Mindet vil kunne findes gennem søgemaskiner (eksempelvis google og bing), når der søges på afdødes navn. Mindet kan desuden findes ved at søge på navnet i mindet.dks søgefunktion.

Søgbar på mindet.dk

Mindet vil ikke kunne findes gennem søgemaskiner (eksempelvis google og bing), når der søges på afdødes navn. Mindet vil kun kunne findes ved at søge i mindet.dks egen søgefunktion.

Vælg betalingsordning
Kundevilkår og -betingelser

Produkt og levering

Et køb af et minde giver adgang til at oprette et digitalt minde på mindet.dk samt til at dele dette med andre.

Betaling

Et minde betales online med Dankort eller kreditkort (Eurocard/Mastercard, Visa, Visa Electron, JCB og Diners) via betalingssystemet DIBS (Dansk Internet Betalingssystem), der er godkendt af PBS.

Opsigelse og fortrydelsesret

I forbindelse med betalingen af dit abonnement accepterer du samtidig, at din fortrydelsesret bortfalder. Umiddelbart efter betalingen vil dit abonnement på mindet.dk være klar til brug. Når abonnementsperioden er ved at udløbe, modtager du automatisk en påmindelsesmail. Ønsker du ikke længere at abonnere på mindet, undlader du blot at betale og opsiger hermed dit abonnement. Hvis et abonnement opsiges, gælder opsigelsen fra og med den betalte periodes udløb. Mindet bliver herefter deaktiveret. Der gives ingen refundering af allerede indbetalte beløb.

Abonnementstyper og priser

På mindet.dk er det muligt at tegne forskellige typer abonnementer. Et abonnement på et minde er fortløbende og fornyes automatisk. Abonnementet på et minde betales forud og er bindende i den periode, man har betalt for.

1-årsabonnement – kr. 250,-/år Ved oprettelse af et årsabonnement fornyes ens abonnement fremover automatisk hvert år. Det vil sige, at der trækkes kr. 250,- hvert år, så længe abonnementet er aktivt.

5-årsabonnement – kr. 1000,-/5.år Ved oprettelse af et 5-årsabonnement garanterer mindet.dk for, at mindet bevares i 5 år. Det er ikke muligt at få refunderet eventuelle restbeløb ved opsigelse, såfremt perioden på 5 år endnu ikke er gået.

10-årsabonnement – kr. 1500,-/10.år Ved oprettelse af et 10-årsabonnement, garanterer mindet.dk for, at mindet bevares i 10 år. Det er ikke muligt at få refunderet eventuelle restbeløb ved opsigelse, såfremt perioden på 10 år endnu ikke er gået.

Ibrugtagning

Mindet kan deles med andre, når betalingen er gået igennem. Du vil modtage en bekræftelse på betalingen samt på, at mindet er aktiveret.

Deaktivering

Et deaktiveret minde gemmes og kan genaktiveres.

Sletning af minde

Ønsker man helt at få slettet et minde fra mindet.dk, skal man henvende sig til hoej.dk via kontakt@mindet.dk

Misbrug og udelukkelse

Manglende overholdelse af mindet.dk’s etiske retningslinjer kan medføre udelukkelse fra mindet.dk. Afhængigt af misbrugets karakter vil man modtage en advarsel forud for udelukkelsen. I særligt grove tilfælde af misbrug og ved gentagne overtrædelser af retningslinjerne vil brugerens IP-adresse blive blokeret, hvorefter brugeren ikke kan opnå adgang til mindet.dk længere.

Tekniske problemer og eventuelle server-nedbrud

hoej.dk kan desværre ikke garantere, at der til enhver tid er adgang til mindet.dk, idet der tages forbehold for tekniske problemer og eventuelle server-nedbrud, som er uden for hoej.dk kontrol.

Kontakt

Hvis du har problemer med brugen af mindet.dk eller spørgsmål, kan du til enhver tid kontakte mindet.dk via e-mail: kontakt@mindet.dk eller ved at ringe til 9674 6200.

Jeg accepterer hermed kundevilkårene og pris
En måneds gratis prøveperiode

Første måned er gratis

mindet.dk vil i en opstartsperiode frem til 1. juli 2016 være uden betaling.

På den måde får du mulighed for at skabe et minde, dele det med andre og få erfaringer med mindet.dk, inden du tager stilling til, om du vil tegne et abonnement.

Betal

Offentliggør mindet

Offentliggør mindet
Tilføj personer til at administrere mindet

Bruger, du har inviteret

Søg efter brugere

Brugeren blev ikke fundet. Brug feltet herunder for at invitere via mail

Søgeresultater vil blive vist her

Send en invitation til bruger om at være administrator på dette minde via mail

Invitér
chevron_left Tilbage
Næste chevron_right
Færdig chevron_right
close
upload foto
upload dit foto
delete

Rediger sange

Upload sang
Åbn
Skjul
Slet
Indstillinger
  • Generelt
  • Informationer
Mindet er offentligt til
Opretteren af dette minde er
Billeder
stjerner
Kommentarer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc eget ligula nisi. Sed sapien ex, tempor nec bibendum sed, condimentum sed lacus. Suspendisse potenti. Nulla facilisi. Morbi rhoncus venenatis justo in iaculis. In sem sapien, sagittis vitae nisl id, congue interdum mi. Sed mattis pulvinar justo et laoreet. Proin commodo molestie tellus auctor tempor. Quisque a sapien vehicula felis faucibus ultricies quis efficitur tellus. Phasellus blandit sem diam, sit amet congue nunc eleifend sit amet. Ut in blandit orci, et auctor tellus. Aenean vel leo vulputate, cursus erat id, dignissim quam. Aenean ex diam, feugiat eu tincidunt eu, molestie sed nisi.

close

Vælg dit forhold til

Gå tilbage
close
Kære alle hidtidige brugere af mindet.dk

Du får adgang til dit minde, ved blot at:
skrive navnet på den du mindes i “søg efter minde” – feltet.
OK