close
log ind

er et socialt medie, hvor vi deler minder om et menneske, vi har mistet

search
Minder efter marts 2016
keyboard_arrow_down

Der findes ingen minder under

Vil du oprette et minde? Klik her!

Minder før marts 2016
keyboard_arrow_down

Der findes ingen minder under

Skab et minde
Minder
Alle minder er personlige og unikke – præcis som de mennesker, de repræsenterer. Her kan du se eksempler på, hvordan andre har oprettet minder for en, de har mistet, og hvordan de bruger siden til at mindes sammen.
Sæt en stjerne på himlen
Hvert minde har sin egen stjernehimmel, hvor man kan placere stjerner. Stjernerne på himlen står og blinker, og navnene på dem, der har placeret stjernerne, vil kunne ses under stjernerne. Når du har placeret din stjerne, vil andre kunne se den stjerne, du har placeret.
comment
Del en tanke
For mange er en stor del af det at mindes, at man kan sætte ord på de mange tanker og følelser, der fylder, når man har mistet. På mindesiden kan du dele dine tanker med andre og sætte ord på dine minder.
Tænd et lys
Hvis du mangler ord, men gerne vil vise medfølelse, kan du tænde et lys for den du mindes. Lyset kan ses af andre, der besøger mindet.
library_music
Afspil musik
Sange og melodier kan betyde meget, når man mindes. Det kan for eksempel være en sang, der blev spillet til mindehøjtideligheden eller en melodi, som minder dig om den, du har mistet. Når du opretter et minde, kan du selv vælge de sange, man kan lytte til, når man bevæger sig rundt på siden
photo
Del et billede
Et billede siger mere end tusind ord. På mindet kan du uploade billeder, så du kan dele minder om stunder, du har haft med den du mindes.
Vis sympati
Når andre deler tanker eller billeder, kan det være rart at kunne vise, at man føler med dem. Derfor kan du ud for billeder og tanker trykke på et hjerte, der bagefter bliver rødt – den, der har delt det, vil få besked om, at du har vist sympati for dem.
Del mindet
Minder bliver stærkere, når vi deler dem med hinanden. Når du har oprettet mindesiden – eller fundet mindesiden – for den, du har mistet, kan du dele mindesiden med et link. Det kan du for eksempel dele med familie og venner, så flere kan få gavn af at mindes sammen.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
close

opret bruger

Skriv dit navn her
Skriv e-mail her
Skriv adgangskode her
visibility_on
visibility_on
close

Opret minde for

Skriv navnet her
Skriv fødsels- og dødsdato her
Din relation til afdøde
arrow_drop_down
Kundevilkår og -betingelser

Produkt og levering

Et køb af et minde giver adgang til at oprette et digitalt minde på mindet.dk samt til at dele dette med andre.

Betaling

Et minde betales online med Dankort via betalingssystemerne Quickpay, der er godkendt af NETS.

Priser

På mindet.dk, er det muligt at købe adgang til mindet.dk i 1 år, 5 år eller 10 år. Mindet.dk garanterer for, at mindet bevares i betalingsperioden. Betaling er bindende i den periode, man har betalt for.

1-år koster kr. 250,-.

5-år koster kr. 1000,-.

10-år koster kr. 1500,-.

Ibrugtagning

Du vil modtage en mailbekræftelse på, at betalingen er gået igennem samt på at mindet er aktiveret. Mindet kan deles med andre, når betalingen er gået igennem.

Opsigelse og fortrydelsesret

Umiddelbart efter betalingen vil mindet.dk være klar til brug. I forbindelse med betalingen accepterer du samtidig, at din fortrydelsesret bortfalder.

Når betalingsperioden er ved at udløbe, modtager du automatisk en påmindelsesmail. Ønsker du ikke længere at anvende mindet.dk, undlader du blot at betale. Mindet bliver herefter deaktiveret. Der gives ingen refundering af allerede indbetalte beløb.

Deaktivering

Et deaktiveret minde gemmes og kan genaktiveres ved fornyet betaling.

Sletning af minde

Ønsker man helt at få slettet et minde fra mindet.dk, skal man henvende sig til hoej.dk via kontakt@mindet.dk

Misbrug og udelukkelse

Manglende overholdelse af mindet.dk’s etiske retningslinjer kan medføre udelukkelse fra mindet.dk. Afhængigt af misbrugets karakter vil man modtage en advarsel forud for udelukkelsen. I særligt grove tilfælde af misbrug og ved gentagne overtrædelser af retningslinjerne vil brugerens IP-adresse blive blokeret, hvorefter brugeren ikke kan opnå adgang til mindet.dk længere. Se endvidere ” Etik på mindet.dk”

Tekniske problemer og eventuelle server-nedbrud

hoej.dk kan desværre ikke garantere, at der til enhver tid er adgang til mindet.dk, idet der tages forbehold for tekniske problemer og eventuelle server-nedbrud, som er uden for hoej.dk's kontrol.

Kontakt

Hvis du har problemer med brugen af mindet.dk eller spørgsmål, kan du til enhver tid kontakte mindet.dk via e-mail: kontakt@mindet.dk.

check_box_outline_blank check_box Jeg accepterer hermed kundevilkårene og pris
2016
Wed, Nov 23
chevron_left
Test 2016
chevron_right
M
T
W
T
F
S
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
check
Aktiverer bruger
close

log ind

visibility_on
check_box_outline_blank check_box husk adgangskode
close

nulstil adgangskode

close

nulstil adgangskode

visibility_on
visibility_on
menu
tilføj en stjerne
- - -
person_pin Minder
notifications Notifikationer
mail Beskeder
settings Indstillinger
Mine minder
add Opret et ny minde
  Notifikationer
  photo Your photo was liked by this person
  comment Your comment liked by this other person
  Beskeder
  Åbn beskeder
  Indstillinger
  upload profilbillede
  vælg sprog
  Skjulte brugere
  Rediger
  Vis
  Indstillinger
  close
  Vælg hvor offentligt mindet skal være
  Søgbar online
  Søgbar på mindet.dk

  Søgbar online

  Mindet vil kunne findes gennem søgemaskiner (eksempelvis google og bing), når der søges på afdødes navn. Mindet kan desuden findes ved at søge på navnet i mindet.dks søgefunktion.

  Søgbar på mindet.dk

  Mindet vil ikke kunne findes gennem søgemaskiner (eksempelvis google og bing), når der søges på afdødes navn. Mindet vil kun kunne findes ved at søge i mindet.dks egen søgefunktion.

  Vælg betalingsordning
  Kundevilkår og -betingelser

  Produkt og levering

  Et køb af et minde giver adgang til at oprette et digitalt minde på mindet.dk samt til at dele dette med andre.

  Betaling

  Et minde betales online med Dankort eller kreditkort (Eurocard/Mastercard, Visa, Visa Electron, JCB og Diners) via betalingssystemet DIBS (Dansk Internet Betalingssystem), der er godkendt af PBS.

  Opsigelse og fortrydelsesret

  I forbindelse med betalingen af dit abonnement accepterer du samtidig, at din fortrydelsesret bortfalder. Umiddelbart efter betalingen vil dit abonnement på mindet.dk være klar til brug. Når abonnementsperioden er ved at udløbe, modtager du automatisk en påmindelsesmail. Ønsker du ikke længere at abonnere på mindet, undlader du blot at betale og opsiger hermed dit abonnement. Hvis et abonnement opsiges, gælder opsigelsen fra og med den betalte periodes udløb. Mindet bliver herefter deaktiveret. Der gives ingen refundering af allerede indbetalte beløb.

  Abonnementstyper og priser

  På mindet.dk er det muligt at tegne forskellige typer abonnementer. Et abonnement på et minde er fortløbende og fornyes automatisk. Abonnementet på et minde betales forud og er bindende i den periode, man har betalt for.

  1-årsabonnement – kr. 250,-/år Ved oprettelse af et årsabonnement fornyes ens abonnement fremover automatisk hvert år. Det vil sige, at der trækkes kr. 250,- hvert år, så længe abonnementet er aktivt.

  5-årsabonnement – kr. 1000,-/5.år Ved oprettelse af et 5-årsabonnement garanterer mindet.dk for, at mindet bevares i 5 år. Det er ikke muligt at få refunderet eventuelle restbeløb ved opsigelse, såfremt perioden på 5 år endnu ikke er gået.

  10-årsabonnement – kr. 1500,-/10.år Ved oprettelse af et 10-årsabonnement, garanterer mindet.dk for, at mindet bevares i 10 år. Det er ikke muligt at få refunderet eventuelle restbeløb ved opsigelse, såfremt perioden på 10 år endnu ikke er gået.

  Ibrugtagning

  Mindet kan deles med andre, når betalingen er gået igennem. Du vil modtage en bekræftelse på betalingen samt på, at mindet er aktiveret.

  Deaktivering

  Et deaktiveret minde gemmes og kan genaktiveres.

  Sletning af minde

  Ønsker man helt at få slettet et minde fra mindet.dk, skal man henvende sig til hoej.dk via kontakt@mindet.dk

  Misbrug og udelukkelse

  Manglende overholdelse af mindet.dk’s etiske retningslinjer kan medføre udelukkelse fra mindet.dk. Afhængigt af misbrugets karakter vil man modtage en advarsel forud for udelukkelsen. I særligt grove tilfælde af misbrug og ved gentagne overtrædelser af retningslinjerne vil brugerens IP-adresse blive blokeret, hvorefter brugeren ikke kan opnå adgang til mindet.dk længere.

  Tekniske problemer og eventuelle server-nedbrud

  hoej.dk kan desværre ikke garantere, at der til enhver tid er adgang til mindet.dk, idet der tages forbehold for tekniske problemer og eventuelle server-nedbrud, som er uden for hoej.dk kontrol.

  Kontakt

  Hvis du har problemer med brugen af mindet.dk eller spørgsmål, kan du til enhver tid kontakte mindet.dk via e-mail: kontakt@mindet.dk eller ved at ringe til 9674 6200.

  Jeg accepterer hermed kundevilkårene og pris
  En måneds gratis prøveperiode

  Første måned er gratis

  mindet.dk vil i en opstartsperiode frem til 1. juli 2016 være uden betaling.

  På den måde får du mulighed for at skabe et minde, dele det med andre og få erfaringer med mindet.dk, inden du tager stilling til, om du vil tegne et abonnement.

  Betal

  Offentliggør mindet

  Offentliggør mindet
  Tilføj personer til at administrere mindet

  Bruger, du har inviteret

  Søg efter brugere

  Brugeren blev ikke fundet. Brug feltet herunder for at invitere via mail

  Søgeresultater vil blive vist her

  Send en invitation til bruger om at være administrator på dette minde via mail

  Invitér
  chevron_left Tilbage
  Næste chevron_right
  Færdig chevron_right
  close
  upload foto
  upload dit foto
  delete

  Rediger sange

  Upload sang
  Åbn
  Skjul
  Slet
  Indstillinger
  • Generelt
  • Informationer
  Mindet er offentligt til
  Opretteren af dette minde er
  Billeder
  stjerner
  Kommentarer

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc eget ligula nisi. Sed sapien ex, tempor nec bibendum sed, condimentum sed lacus. Suspendisse potenti. Nulla facilisi. Morbi rhoncus venenatis justo in iaculis. In sem sapien, sagittis vitae nisl id, congue interdum mi. Sed mattis pulvinar justo et laoreet. Proin commodo molestie tellus auctor tempor. Quisque a sapien vehicula felis faucibus ultricies quis efficitur tellus. Phasellus blandit sem diam, sit amet congue nunc eleifend sit amet. Ut in blandit orci, et auctor tellus. Aenean vel leo vulputate, cursus erat id, dignissim quam. Aenean ex diam, feugiat eu tincidunt eu, molestie sed nisi.

  close

  Vælg dit forhold til

  Gå tilbage
  close
  Kære alle hidtidige brugere af mindet.dk

  Du får adgang til dit minde, ved blot at:
  skrive navnet på den du mindes i “søg efter minde” – feltet.
  OK